Order Info

Vi skickar 90% av våra lev mot postförskott, till din order tillkommer frakt/pf avgift. Vid vissa customorders kräver vi förskottsbetalning. För mer info läs här. Prislista för Sverige, print ut! BUTIKEN ring för vägbeskrivning.

Byte halsband Vid kortning av storlek eller extra håltagning skickar ni halsbandet till oss med tydligt markerat var ändringen ska ske+ namn adress,tele nr, med halsbandet bif ni 60kr för nylonhalsband och 100kr för läderhalsband.
Outlöst paket, då fakturerar vi er på våra kosstnader för frakt,arbete 199kr.
(Gäller halsband/koppel i nylon i standard storlek. shirts/böcker/vitaminer/mm)
Vid custom/special order fakturerar vi er på hela kosstnaden.
(ex Läderhalsband/Koppel/Selar/Vikthalsband/)

Med din order skicka med namn,adress,tele,email och ev. fax. Vi vill att produkterna ska passa perfekt så mät noga på din hund eller hundens gamla halsband, mäter du gamla halsbandet börja mät där lädret/nylonet går runt spännet till det hål ni andvänder och ge oss detta mått. Men var vänlig och skriv med att ni mätt hundens gamla halsband..

Skulle en HURRICANE produkt behövas lagas, rekonditioneras är det bara att ringa för ett självkostnadspris och detta är inte tidsbesgränsat! . Skulle en nit släppa bjuder vi på jobbet, du skickar tillbaka produkten och inkl retur frakt, Vi står inte för frakten.


HURRICANE
BOX 56
280 22 WITTSJO
SWEDEN